Tràfic i com arribar

Cliqueu en la icona de Google per obrir Google Maps

El Temps / Previsió

Webcams

Estat de la neu

La base de l’estació està situada a la cota 2.000, tot i que la cota mínima coincideix amb el refugi d’Ulldeter, a 1.959 metres. Es tracta d’una estació petita, amb catorze pistes i 13 quilòmetres de recorregut esquiable.

Vallter 2000 ofereix una experiència intensa amb la muntanya. La seva ubicació geogràfica, en un circ d’origen glacial envoltat de pics de més de 2.800 metres com el Bastiments, afavoreix unes bones condicions de neu. De fet, quan bufa el vent de llevant, d’influència marítima, s’arriben a gruixos molt cop superiors al metre d’alçada.

Entre els serveis que ofereix Vallter 2000 hi ha un parc de neu infantil, un estadi de competició, una escola d’esquí, fins a quatre cafeteries-restaurant i un servei mèdic a peu de pistes. A més a més, els amants del freeridepoden gaudir de nombrosos itineraris per la muntanya. També es pot practicar esquí de muntanya i realitzar interessant excursions amb raquetes de neu pels voltants.

A l’estiu, l’estació es converteix en un actiu centre d’activitats de muntanya. A més a més de mantenir obert el telecadira principal, es poden practicar activitats com parapent, hípica, senderisme, barranquisme, quads, golf, tennis i paintball.

Mapa de Pistes