Trànsic i com arribar

Clikeu en la icona de Google per obrir Google Maps

El temps / Previsió

Webcams

Estat de la neu

Descripció

L’estació d’esquí de Port del Comte es troba situada sobre el massís del mateix nom, a la comarca lleidatana del Solsonès. Es tracta d’una de les àrees més belles del Prepirineu català, i es troba envoltada per un gran bosc de pi negre. Port del Comte té un caràcter familiar, amb pistes amples i pendents per a tots els nivells.

Les 37 pistes i 50 quilòmetres practicables es troben repartits entre dues zones diferenciades. D’una banda, la zona Hotel-Sucre concentra la major part de les pistes més assequibles, com també els serveis i els canons de neu artificial. De l’altra, la zona de l’Estivella compta amb les pistes de major dificultat i un ambient de puresa clàssica i aïllament en plena natura.

Les installacions de Port del Comte han experimentat unaimportant renovacióels darrers anys. Les àrees innivades s’han multiplicat de manera exponencial i avui dia s’hi pot garantir unatemporada d’esquí llarga i satisfactòria.

Port del Comte compta, a més, amb un Parc d’Aventura, on practicar activitats diverses en l’entorn natural. Els més agosarats poden lliscar sobre la neu amb trineus inflables o realitzar acrobàtiques activitats amb ponts, tirolines, xarxes i troncs. Per la seva banda, els amants de la natura i la tranquillitat poden descobrir l’entorn en una excursió amb raquetes de neu.

A l’estiu, Port del Comte i el seu entorn es transformen en un centre d’activitats d’oci a la natura. Es pot practicar el senderisme i la bicicleta de muntanya, així com l’escalada, el piragüisme, la natació, el parapent o la pesca. Fins i tot es pot gaudir del golf a la mateixa estació, que disposa d’un camp de golf de nou forats (par 34) a la cota de 1.760 metres.

Altitud màxima 2400
Altitud mínima 1700
Característiques
Nombre de canons de neu 256
Nombre de snow parks 1
Pistes
Nombre de telecadires 5
Nombre de remuntadors 15

Mapa de pistes

Instalacions