Tràfic i com arribar

Cliqueu en la icona de Google per obrir Google Maps

El temps / Previsió

El temps / Previsió

Estat de la neu

EstacióCota Min.Cota Max.Estat de la neu
Port Ainé525-

El caràcter obert a les noves tendències i les activitats per a tots els públics constitueixen l’essència de l’estació d’esquí alpí

Compta amb un total de 25 pistes amb 24,8 quilòmetres esquiables. Els esquiadors de qualsevol nivell disposen de llargs traçats per a posar a prova les seves habilitats. Tot plegat en un entorn natural de gran bellesa, als límits del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Els vuit remuntadors de l’estació estan estratègicament situats per tal de donar un accés còmode a les diverses pistes. Sobretot destaca el modern telecadira de sis places JET-CIM. Té la sortida al davant mateix del nou hotel Port-Ainé 2000, a la cota 2.000, i arriba a la cota màxima de l’estació, a 2.440 metres.

El mapa de pistes de l’estació està ple d’itineraris de muntanya per als amants del freeride i el contacte més pur amb la natura. També es pot trobar una completa zona de freestyle al Pla de l’Olla, amb circuit d’skiercross, boardercross i half pipe inclosos. A més disposa d’un dels snowparks pioners dels Pirineus. Un parc de neu infantil, un circuit d’esquí de fons gratuït de quinze quilòmetres, un circuit de motos de neu i la possibilitat de practicar esquí de muntanya, raquetes de neu i trineus de gossos completen l’oferta esportiva hivernal.

A l’estiu, Port Ainé esdevé un destacat centre d’activitats d’aventura i muntanya per a tots els públics. Els dos allotjaments de l’estació i el telecadira obren, i es poden practicar activitats com ara tennis, tir amb arc, rutes en poni, natació o rem a bord d’una barca. També es poden dur a terme activitats d’aigües braves a la Noguera Pallaresa o activitats diverses per a joves al multiespai Port Ainé Sports Center.

Mapa de Pistes