esqui.cat espot

Tràfic i com arribar

Cliqueu en la icona de Google per obrir Google Maps

El temps / Previsió

Webcams

Estat de la neu

EstacióCota Min.Cota Max.Estat de la neu
Espot Esquí525-

L’estació d’Espot Esquí compta amb 22 pistes i una extensió total de 25 quilòmetres. Gràcies al seu traçat, es pot esquiar amb un desnivell de fins a mil metres. De fet, la cota més alta es troba situada a 2.500 metres i la més baixa, a 1.500. En aquesta cota, precisament, hi ha la major part dels serveis, entre els quals destaca un jardí de neu per als més petits, a més de restaurants, cafeteries, servei mèdic, guarderia, solàrium i lloguer de material.

Les pistes s’adapten a tots els nivells. Per arribar a l’àrea de debutants cal pujar fins als 2.000 metres. D’altra banda, compta amb tres pistes homologades per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per a la disputa de competicions internacionals.

A més de l’esquí alpí i l’ snowboard, a Espot Esquí es poden practicar altres activitats d’hivern, com ara excursions en motos de neu o rutes amb trineus de gossos.

D’altra banda, Espot és des del 2013 la primera estació d’esquí i muntanya del Pirineu català que obté el segell de qualitat turística Destinació de Turisme Familiar atorgat per l’Agència Catalana de Turisme. Aquest certificat reconeix els principals atractius turístics dirigits al públic familiar amb els quals compta l’estació.

Mapa de Pistes